Els bombers tindran un nou giny remolc

L'executiu ha destinat 47.500 euros en contribucions voluntàries

La caserna del cos de bombers de Santa ColomaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers tindran un nou giny remolcadequat per

cobrir les necessitats de la unitat de comandament avançat, segons ha informat Govern en un comunicat. El concurs públic nacional ha recaigut a l’empresa Pyrénées Hèracles Industrials per un import de 56.795 euros i ara té set mesos per a lliurament del giny.El remolc adquirit per concurs públic farà funcions de comandament en operacions

de llarga durada, ja siguin rescats, recerques o incendis forestals o altres tipus d’operacions que requereixin els desplaçaments d’equips a les zones d’actuació per un temps perllongat.

47.500 euros de contribucions voluntàries

D'altra banda l'executiu ha aprovat també una contribució voluntària de 20.000 euros a fons i programes de la Unesco per a la cooperació al desenvolupament. D'aquests, 6.000 s’adrecen al Fons del Patrimoni Mundial, 8.000 euros al Programa internacional pel desenvolupament de la comunicació (PIDC), i 6.000 euros a la iniciativa LiBeirut.

Així mateix, segons informa Govern, s'ha aprovat una altra contribucióde 20.000 euros a l’Organització Internacional de la Francofonia (OIF) al Fons La Francophonie avec Elles.Aquest fons és un mecanisme de solidaritat per ajudar les dones i nenes que es troben en situació de vulnerabilitat i que es veuen afectades per les conseqüències de la pandèmia de la Covi-19 a l’espai francòfon i, específicament, al continent africà i al Carib.

Finalment, el Govern ha aprovat una subvenció de 7.500 euros a l’entitat andorrana Cooperand amb Llatinoamèrica per al Projecte d’Integració Social de la Dona a Llatinoamèrica, a Santa Cruz (Bolívia).

tracking