EDUCACIÓ

Les famílies tenen por a un possible confinament

El SEP ha realitzat una enquesta per conèixer la visió dels docents afiliats envers les noves mesures

La visió general dels professionals és que es fa difícil el normal seguiment de les classes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sindicat de l'Ensenyament Públic (SEP), ha realitzat una enquesta per poder donar una visió general de la situació als diferents centres del país de les noves mesures per aturar la pandèmia de la Covid-19 i una valoració de la revisió de la Llei de la Funció Pública. En aquest sentit, segons ha fet saber l'organització, els docents, en alguns casos, senten pressió per part de les famílies amb neguits sobre la situació davant un possible confinament. El sindicat destaca que el panorama a les escoles no és homogeni "tenim centres sense cap aula confinada, d'altres entre una i tres i, d'aquestes, la majoriasónde Primera Ensenyança". En aquesta franja del sistema educatiu, el sindicat afirma que "no és tan gran el nombre de personal de baixa o confinat com ho és a Segona Ensenyança", en aquest aspecte afirmen que un dels centres que més ho pateixen són l'Escola Andorrana de Segona i de Primera Ensenyança d'Encamp.

L'organització recull que la visió general dels professionals és que es fa difícil el normal seguiment de les classes, i alhora, de les noves mesures decretades el passat dimecres 8 de desembre, que en general "no hangauditd'una bona rebuda per part dels treballadors i treballadores". ElSEPdestaca que tot i que en tots els centres hi ha alumnes positius, no en tots hi ha aules confinades i especifica que "en aquest sentit enfoquem la rebuda de les novesmesures, ja queen elspròxims diesla situació canviaràa causa dela seva aplicació".

El sindicat es planteja fer una altra enquesta en cas que les mesures s'endureixin o es produeixin canvis dràstics en elspròxims dies. I afegeixen que respecte a les modificacions pendents d'aprovació dins de la Llei de la Funció Pública, en general, han tingut una bona rebuda per part de la majoria dels afiliats.

tracking