CULTURA

Lectura dramatitzada per explicar la història de Ràdio Andorra

La coproducció entre l'Escena Nacional i l'Arxiu Nacional comptarà amb la col·laboració de la Jocand, l’actriu Claudia Riera, el periodista Xavi Albert i la música de Júlia Coll

"Aquí Ràdio Andorra" és el títol del text de Juanma Casero que va ser escollit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La història de Ràdio Andorra serà l'eix principal de la futura coproducció entre l'ENA i l'Arxiu Nacional. "Aquí Ràdio Andorra" és el títol del text de Juanma Casero que va ser escollit a través d'un concurs públic l'estiu passat. Per donar el tret de sortida a la producció es realitzarà una lectura dramatitzada del mateix, segons informa la fundació en un comunicat. Així,Àlex Masafret, Lua Roca i Toni Zamora, membres de la JOCAND, acompanyats per l’actriu Claudia Riera, el periodista Xavi Albert i la música en directe de Júlia Coll pujaran a l’escenari per realitzar-la.

A partir del text, l’Escena Nacional i l’Arxiu Nacional d’Andorra s’uneixen per produirun espectacle de petit format per a tots els públics que doni a conèixer la història de Ràdio Andorra com a emissora que va funcionar en el context polític i social de França, Espanya i Andorra entre els anys 1940-1981.

L'acte, segons informa l'ENA,tindrà lloc al Teatre de Les Fontetes de La Massana el dissabte 18 de desembre a les 20h. L’entrada serà gratuïta però cal fer una reserva prèvia.

tracking