Política

El PS demana el posicionament del Govern sobre l'avortament

Salazar ha entrat dues preguntes per saber què pensa sobre el contingut de l'informe i quines intencions té l'executiu

La consellera general socialdemòcrata Judith Salazar ha fet un discurs

Manifestació pro avortamentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata vol saber quines intencions té el Govern sobre l'avortament. Així ho hatransmèsla consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari, JudithSalazar, quan ahir va entrar una demanda d'informació a Sindicatura relacionada amb l'informe sobre l'avortament i el Coprincipat que el Govern Martí va demanar a final de la legislatura passada.

En aquest sentit, el PS demana que l'executiu respongui durant el consell general previst per aquest dijous, quina valoració en fa respecte del seu contingut. "Entenem que ha de sereminentmentjurídica, però volem saber que és el que en pensen", ha dit la mateixa consellera socialdemòcrata. Aixímateix,sol·liciten si tenen intenció de modificar elspassosa seguir a partir d'ara, "aquest informe parla d'un 'mètode' en el que s'hauria d'encetar un procediment de diàleg, començar a tractar-hopel que fa aforces polítiques i volem saber si aquesta és la intenció que té el Govern al respecte o no", defensaSalazar.

Així, el PS vol saber quin és el plantejament que es fa l'executiu a partir d'ara davant la qüestió relativa a la interrupció voluntària de l'embaràs al país.

tracking