FEMINISME

Xerrada sobre la coeducació per acabar amb la violència masclista

Acció Feminista organitza una conferència de la sociòloga Amparo Tomé, dijous 9 de desembre al comú d'Escaldes

La conferència de Tomé s'emmarca en el cicle de xerrades L'hora bruixa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'associació Acció Feminista d'Andorra (AFdA) ha convidat Amparo Tomé, sociòloga i investigadora experta en sociologia de l'educació, i formadora en projectes d'educació i gènere per la seva ponència La coeducació contra la violència masclista, que s'ha organitzat amb motiu del Dia internacional dels drets humans, amb el suport del Govern d'Andorra i la col·laboració del Comú d'Escaldes-Engordany, segons informa l'entitat en un comunicat.

Des de l'associació recalquen que cal treballar des de l'educació per tal d'aconseguir un canvi real, iésuna de les demandes que han fet perquè s'inclogui a l'esborranyde la Llei d'igualtat efectiva entre homes i dones presentada pel Govern i que actualment està treballant la Comissió Legislativa d'Afers Socials i Igualtat.

La xerrada tindrà lloc el dijous 9 de desembre, a les 19 hores, a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany i també serà retransmesa en directe pel canal deYoutubed'Acció Feminista. Acció Feminista informa que ha decidit reduir la capacitat de la sala del 50% al 30% de manera presencial, per poder deixar el màxim de distància possible entre els assistents. L'assistència és lliure i gratuïta, però cal reservar plaça prèviament a andorrafeminista@gmail.com. Així mateix, informen que la conferència de Tomé s'emmarca en el cicle de xerrades L'hora bruixa, que aquest any ha comptat amb el suport de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del Govern d'Andorra.

tracking