Govern prepara mesures per contenir el virus a les escoles

Salut registra 196 aules amb algun tipus de control per la detecció de positius

Joan Martínez Benazet en la compareixença d'aquest migdiaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El creixement de la incidència a les escoles comportarà l'aplicació de noves mesures per contenir el virus que s'anunciaran en breu. El ministre de Salut ha manifestat que el Govern està analitzant les dades d'afectació "molt elevada" per decidir quines mesures s'apliquen i ha reiterat que no és partidari ni ha proposat avançar les vacances de Nadal una setmana perquè no és una solució que es pugui mantenir en el temps.

Joan Martínez Benazet ha exposat que avui hi ha 196 classes amb algun tipus d'afectació per la Covid. Un total de 51 aules estan totalment tancades, 86 tenen part dels alumnes confinats a casa i 59 grups estan sotmesos a vigilància passiva. L'anàlisi que fa Govern de les dades és per estudiar quina quantitat d'infants es poden infectar encara del virus, si es pot transmetre molt més encara en aquesta franja d'edat. Les mesures podrien incloure l'ensenyament virtual en algunes etapes educatives o restriccions als menjadors seran mesures "mixtes" ha asseverat Martínez Benazet.

El ministre ha declarat que "qualsevol decisió està sobre la taula" i que les mesures que s'adoptin per a les escoles aniran acompanyades d'altres de caire social per als pares perquè es puguin complir les restriccions que s'apliquin i ha remarcat que s'han de sospesar molt bé les decisions.

tracking