COS DE SEGURETAT

Arrestada per presentar un certificat laboral fals

La policia va detenir també durant la setmana passada, un home resident per absència a la vista en un procés penal

Sense tràmits a Immigració i Duana per un servidor caigutARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona no resident de 19 anys ha estat arrestada com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Els fets van tenir lloc dilluns passat 29 de novembre a les 09:26 hores a Escaldes-Engordany després que a mitjan del mes de novembre, lainteressada va presentar al Servei d’Immigració una sol·licitud d’autorització de residència i treball temporal, on annexava un certificat laboral que resulta ser fals.

Aquesta no va ser l'única detenció que es va dur a terme la setmana passada. Segons el balanç policial, els agents van arrestar un home resident de 21 anys, el passat dissabte 4 de desembre a les 09:55 hores a La Massana, com apresumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia per crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

D'altra banda, el passat dimecres 1 de desembre a les 09:10 hores a la capital, els agents va arrestar unhome resident de 49 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia per absència a la vista en un procés penal. Segons informen, l’interessat era objecte d’una ordre de recerca judicial amb detenció per no presentar-se a una vista oral del Tribunal de Corts per tal de declarar com a testimoni, en la que hi ha persones privades de llibertat, havent estat citat correctament i havent-se suspès la vista donada la seva incompareixença.

tracking