Tancades 27 classes per contagis

La incidència als centres educatius segueix a l'alça

Infants fent-se la prova TMA avuiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Covid no dona treva a les escoles i el nombre d'aules en vigilància activa per contagis augmenta en 16 respecte a les dades d'ahir. El ministre de Salut ha exposat que hi ha 27 classes amb tots els alumnes confinats a casa, 13 de noves, i 67 grups tenen part dels estudiants en aïllament a domicili, 3 més de les que es van notificar dimarts.

El Govern va aprovar ahir canvis en els criteris de confinament complet d'aules que des d'avui es fa si hi ha un positiu a maternal o quan n'hi ha tres a la resta d'etapes. La incidència a les escoles es completa a més amb 46 classes en vigilància passiva, les mateixes d'ahir.

Joan Martínez Benazet ha comentat aquesta tarda que les vacunes per als infants més petits arribaran a Andorra "els pròxims mesos, al febrer o març es podria administrar" i ha recalcat que ha passat la fase 3 "i es pot donar amb tota tranquil·litat" com ha succeït amb els vaccins per a adults "que s'han vist pocs efectes negatius". El ministre ha indicat que s'oferirà la vacuna de la franja de 5 a 11 anys i com amb la resta de menors "la decisió és de la família amb el consell del pediatre o del metge referent".

tracking