manca d'acord amb ski andorra

Educació vol resoldre en 48 hores l'afer del forfet extraescolar

La ministra atribueix el retard a una discrepància en la interpretació del conveni

Educació vol resoldre en 48 hores l'afer del forfet extraescolarFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, va assegurar ahir que el seu departament treballa per tancar l’acord amb Ski Andorra pel forfet extraescolar abans de divendres. “Estem treballant per tenir-ho tancat en les properes 48 hores”, va indicar ahir la ministra, qui també va apuntar que espera que “no hi hagi cap dificultat”. Amb algunes estacions ja obertes, encara no està disponible per als clients ni el forfet per a la comunitat educativa ni el forfet diari per a l’activitat lectiva d’esquí escolar, que es desenvolupa al gener. En aquest sentit, Vilarrubla va garantir que “l’esquí escolar, que realment és la nostra competència directa, no comença fins al gener, el tenim planificat i, per tant, tirarem endavant”.

Amb referència als motius de la manca d’acord entre el ministeri d’Educació i Ski Andorra, la titular d’Ensenyament va apuntar que “més que una problemàtica era veure com havíem de tancar el conveni, d’interpretació de com havíem de fer els procediments”. Vilarrubla va precisar que “tothom vol ser molt prudent de seguir les coses tal com s’han de fer i posar d’acord aquestes interpretacions”.

Per la importància del comú en l’accionariat de Saetde, el Diari va tractar d’obtenir l’opinió de la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, però des del seu gabinet es va indicar que no faria declaracions sobre aquest assumpte. Tampoc va ser possible obtenir resposta del president d’Ski Andorra i cònsol major de Canillo, Francesc Camp.

PRIMERES BAIXADES A GRAU ROIG

Les estacions del Pas de la Casa i de Grau Roig van donar ahir el tret de sortida a la temporada d’esquí 2021-2022, avançada uns dies gràcies a les nevades caigudes diumenge passat. Els més primerencs van gaudir d’una jornada de fred i sol.

tracking