CLIMA

Equipaments necessaris per circular al port d'Envalira

Protecció Civil activa l'avís groc per nevades al nord i vent a tot el país

El port d'Envalira ahir a primera hora de la nit.MOBILITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat ha decretat la fase groga a la carretera general 2 apartir del Port d'Envalira fins al Pas de la Casa, segons informen a les seves xarxes socials. La predicció meteorològicaobliga a extremar les precaucions a aquesta zona de la xarxa viària, per tant és obligatori l'úsde pneumàtics especials o equipaments; no circular a més de 60 km/h; disminuir la velocitat, especialment en revolts i trams inclinats i evitar qualsevol maniobra brusca, a més d'augmentar la distància de seguretat.

Protecció Civil ha decretat aquest matí l'avís groc per nevades al nord i per vent a tot el país a partir de demà i, especialment, durant la nit de dijous a divendres. Recomanen que s'assegurin i es retirin els objectes que puguin caure dels balcons o terrasses, així com que es prengui precaució a la carretera.

Segons la predicció meteorològica l'acostament d'un front atlàntic farà augmentar la nuvolositat al llarg del dia, amb precipitacions febles al nord del país. Demà s'esperen nevades sobretot al nord fins a 15 centímetres a 2.500 metres, tot i que el fenòmen que causarà més impacte serà el vent que durant la nit de dijous a divendres bufarà amb molta intensitat.

Nevades al nord i vent a tot el país

tracking