Andbank España incorpora quatre banquers privats

Amb una mitjana de 25 anys d'experiència, Mónica Borrero (de Santander Banca Privada), José Ignacio Gómez (de Quintet) i Ignacio Suárez i Antonio Tudanca (de Bankia Banca Privada) s'uneixen al centre de banca privada de Madrid

Mónica Borrero, José Ignacio Gómez, Ignacio Suárez i Antonio Tudanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank España,entitat especialitzada en banca privada, ha incorporat al seu equip de Madrid a Mónica Borrero, José Ignacio Gómez, Ignacio Suárez i Antonio Tudanca, quatre banquers, que compten amb una mitjana de 25 anys d'experiència en la gestió de patrimonis en entitats de referència, segons informa l'entitat bancària en un comunicat.

Amb aquestes incorporacions, Andbank España, amb un volum de negoci al mercat espanyol de més de 16.000 milions d'euros, reforça la seva presència a Madrid, una comunitat clau en la seva estratègia de creixement, i una de les àrees en la qual té més volum de negoci, amb Catalunya, el País Basc i la Comunitat Valenciana.

Andbank España informa que és una de les entitats de banca privada amb més creixement en els últims anys. L'entitat, ha apostat per créixer de manera orgànica i inorgànica i ha adquirit el negoci de tres entitats en els últims qautre anys: Merchbanc, Degroof Petercam Spain i Esfera. En aquest sentit, ressalta que l'èxit del seu model ha estat basar-se en la proximitat i oferir un servei integral de gestió patrimoniala través d'especialistes en diversos àmbits: gestió d'inversions i mandats personalitzats, planificació patrimonial i fiscal o inversions alternatives i ESG, que li ha permès situar-se en la 8a posició del Rànquing Funds People de banca privada 2020.

tracking