El British College tanca pels positius entre alumnes i docents

Salut notifica 43 nous contagis en les últimes hores i una persona més es troba ingressada a l'hospital

Al centre han resultat 10 positius confirmats de les 11 aules i també entre l'equip docentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'alta incidència de casos a l'escolaBristishCollege d'Andorra la Vella ha provocat que aquesta tarda l'Oficina Covid, el ministeri d'Educació iEnsenyament Superiori el centre docent hagin acordat el seu tancamentfins alpròxim dilluns i oferir les classes de manera telemàtica. Segons ha informat el ministeri de Salut en l'actualització sanitària d'avui, del cribratge específic que es va fer ahir al centre n'han resultat 10 positius confirmats de les 11 aules i també entre l'equip docent. Davant l'afectació de l'escola, els cribratges es repetiran els pròxims dies abans de la seva reobertura. En total, l'afectació escolar arriba a les 59 aules en vigilància activa, 2 amb tots els alumnes en confinament i 57 amb part dels alumnes als domicilis, nou més que ahir, i en vigilància passiva hi ha 29 grups educatius, un menys que ahir.

La situació a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell empitjora, ja que hi ha una persona més ingressada a planta del centre sanitari respecte ahir i hi ha tres malalts amb el virus a la unitat de cures intensives (UCI), tots amb necessitat de ventilació mecànica.

El nombre de nous positius també manté la línia d'aquestes últimes setmanes amb 43 nous contagis en l'última jornada, xifra que fa que el total de persones que han tingut la malaltia des de l'inici de la pandèmia de la Covid-19 al Principat s'enfilin a 16.342. Per altra banda, el ministeri de Salut haregistrat524 casos actius, un més que ahir. Les persones que han superat la infecció augmenten a 15.688, amb 42 altes des d'aquest dilluns.

Segons les dades facilitades per Salut, la vacunació segueix el seu ritme amb l'administració de 1.187 dosis durant el dia d'ahir. En total, des de l'inici del Pla de vacunació, ja s'han administrat 110.749 vacunes, de les quals 55.349 corresponen a primeres dosis, 54.115 segones i 1.285 terceres.

tracking