EDUCACIÓ

Marín es reuneix amb la nova junta del Sindicat de l'Ensenyament Públic

Aquesta és la primera trobada entre la ministra i els nous representants sindicals, després que la junta del SEP es renovés el passat mes de setembre i Marín assumís el càrrec el passat estiu

Trobada de la ministra Trini Marín amb el Sindicat d'Ensenyament Públic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, s’ha reunit aquest dimarts amb la junta del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP), segons informa l'executiu en un comunicat. Aquesta ésla primera reunió entre la ministra i els nous representants sindicals, després que la junta del SEP es renovés el passat mes de setembre i Marín assumís el càrrec el passat estiu.

Aquesta primera reunió, segon Govern, ha servit perquè la titular de la cartera conegui els nous interlocutors del món de l’ensenyament i es repassessin els diferents projectes legislatius que hi ha en curs relacionats amb l’educació. Marín els ha agraït la seva tasca, especialment a l’hora d’adaptar-se per poder oferir classes telemàtiques durant els mesos de confinament.

D'altra banda, els representants del SEPhan exposat algunes de les seves principals inquietuds, especialment les relacionades amb la Llei d’Educació, el desplegament reglamentari de la Llei de la Funció Pública i també han demanat informació sobre el teletreball i la seva aplicació a partir de l’any vinent o la possibilitat del personal no docent de compaginar dues feines.

tracking