Loteries espanyola convoca un concurs de quatre administracions a Andorra

El procés acabarà l'any vinent amb regularització dels punts de venda que hi ha a Andorra la Vella, Escaldes i Sant Julià

Administració de loteria el Mag a Andorra la VellaDolors Moreno

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (Selae) ha convocat un concurs per oficialitzar l'activitat de quatre administracions de loteria a Andorra. La licitació és un concurs obert però els punts de venda es localitzen on estan els actuals, dos a Andorra la Vella, un a Escaldes-Engordany i l'altre a Sant Julià de Lòria, i pels requisits d'experiència que s'exigeixen es preveu que siguin aquestes quatre administracions existents. El Govern ha indicat que la regularització no es completarà fins a l'any vinent quan finalitzi tota la tramitació del procés que ha obert ara la Selae.

Aquesta convocatòria desenvolupa l'acord entreSelaei el Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ) subscrit el passat 12 de novembre de 2020 per organitzar i explotar totes les modalitats dels Jocs Públics del veí del sud al Principat. Aquesta licitació indica que només podrà haver-hi un adjudicatari per cadascun dels punts de venda i les concessions que es realitzaran seran per un període de cinc anys, prorrogables fins a un màxim de quinze. La quantia dels contractes és de zero euros, ja que no es tracta d'una subhasta o licitació econòmica, sinó de presentar les millors condicions de compliment amb els requisits.

tracking