EMPRESES

La CEA entra a la a Fundació Iberoamericana per a la Gestió de la Qualitat

L'entitat és des d'avui Organització Nacional Associada amb la missió de promoure el Model Iberoamericà de la cultura de la qualitat i de l'excel·lència en la gestió

Signen el conveni, el president de la CEA, Gerard Cadena i el president de FUNDIBEQ, Juan Luis Martín Cuesta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) és des d'avui Organització Nacional Associada (ONA) de la Fundació Iberoamericana per a la Gestió de la Qualitat (FUNDIBEQ), segons informa la mateixa entitat en un comunicat. Així, la signatura entre les dues corporacions acredita un procés que va començar durant el XIII Encuentro Empresarial Iberoamericano el passat més d'abril a Andorra la Vella.

En aquest context, la missió de la CEA com a organització nacional associada a FUNDIBEQ serà la de promoure el Model Iberoamericà de la cultura de la qualitat i de l'excel·lència en la gestió a totes les organitzacions d'Iberoamèrica. També es vol contribuir a millorarla productivitat i competitivitat del teixit econòmic i social de l’empresa andorrana i augmentar el prestigi d’Andorra, d'Iberoamèrica i de FUNDIBEQ al món.

Segons informa la CEA,FUNDIBEQ és una organització supranacional, sense ànim de lucre, que desenvolupa la Gestió Global de la Qualitat a nivell iberoamericà per millorar la competitivitat del teixit econòmic i social dels països Iberoamericans, i aconseguir així que la Comunitat Iberoamericana sigui considerada un entorn de Qualitat, on trobar els millors proveïdors, aliats i oportunitats d'inversió, i que els Membres de FUNDIBEQ millorin la competitivitat i consolidin la posició internacional.

D'altra banda, com que FUNDIBEQ gestiona el Premi Iberoamericà de la Qualitat i el Programa IberQualitas que és un projecte adscrit a la Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern. A partir d'ara la CEA, com a Organització Nacional Associada (ONA) podrà presentar la candidatura d’empreses andorranes al premi, i ser membre del jurat.

tracking