Els casos actius augmenten a 319

Salut ha registrat 88 positius durant el cap de setmana

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cap de setmana deixa un nou repunt de la Covid al Principat amb 88 contagiats més des de divendres que continuen la pujada de la incidència després del mig centenar de positius que es va notificar en l'anterior balanç de Govern. El total de persones afectades pel virus creix fins als 15.907 avui dilluns amb un increment de casos actius que ascendeix a 319, 73 més dels que hi havia divendres passat. La xifra de recuperats suma 15 persones més amb les altes registrades en les últimes hores.

L'hospital continua amb tres infectats pel virus ingressats tot i que millora la situació perquè ja no hi ha cap persona amb la Covid a l'UCI. Divendres hi havia un pacient a cures intensives que estava intubat i necessitava ventilació mecànica.

L'afectació que empitjora és la dels centres educatius ja que hi ha nou aules més amb part dels alumnes confinats a casa per casos de Covid. El Govern ha informat que en aquesta situació de vigilància activa parcial hi ha 29 classes i 10 grups estan sotmesos al protocol de vigilància passiva, tres menys de les que hi havia en l'actualització de divendres.

tracking