Quatre ferits en un accident a la capital

La topada de dos vehicles ha acabat amb l'atropellament d'una vianant al carrer Bisbe Iglesias

El servei de circulació retira un dels vehicles que han topat a Bisbe IglesiasFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre persones han resultat ferides a conseqüència d'un accident que s'ha produït minuts després de les dues de la tarda al carrer Bisbe Iglesias d'Andorra la Vella en topar dos vehicles i atropellar una dona que passava per la zona. Les persones ferides són la vianant de 54 anys, un home de 59 anys que conduïa el Mercedes i els dos ocupants del Suzuki, un home de 78 anys i una dona de 77 anys. La cap de guàrdia de l'hospital ha explicat que tres de les persones han patit lesions lleus i ja han estat donades d'alta i l'altra persona ferida es queda al centre ingressada en observació pendent del pronòstic.

El servei de policia ha informat que el sinistre ha tingut lloc en topar un vehicle Mercedes Benz 271 CDI i un Suzuky Ignis 1.2 GLX, els dos amb matrícula d'Andorra, que han provocat l'atropellament d’una dona que passava per la zona.

La circulació ha estat interrompuda a la zona de l'accident mentre hi han treballat els serveis d'emergència i s'han retirat els vehicles implicats en l'accident.

tracking