BALANÇ POLICIAL

Detingut després d'orinar a l'edifici de la seu de la justícia

La policia va arrestar dues persones més durant la setmana passada per increpar el cos, a més d'un aficionat polonès

Edifici de la seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir el passat divendres un home no residentde 43 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública i contra l’honor. Els fets van tenir lloc a les 17.20 hores a Andorra la Vella, quan els agents van ser requerits perquè dos individus estaven orinanta la façana de l’edifici de la seu de la justícia. Quan van arribar un d’ells va tenir una actitud, arrogant, desafiant i desproporcionada envers els agents interventors, als quals van proferir injuries i mostrar resistència a la seva identificació i control.

Arrestades dues persones més per increpar els agents

El cos de seguretat va arrestar dues persones més per delictes contra la funció pública i contra l'honor. La primera detinguda va ser unadona no resident de 44 anys, el dissabte a les 03:38 hores a Andorra la Vella quan es va requerir el servei de la policia per part del personal d'una discoteca, ja que la interessada, en un important estat d’embriac, els increpava.Els agents interventors vist l’estat de la interessada van decidir portar-la al seu lloc de pernoctació, però en un moment donat aquest va començar a injuriar i faltar al respecte a aquests, així com desobeir les ordres donades. La seva actitud envers els agents, segons informen al balanç setmanal, va ser en tot moment arrogant, desafiant i injuriosa.

L'atra detenció va ser unes hores més tard del mateix dissabte, a les 05:41 hores també a Andorra la Vella quan la policia va ser requerida per part del servei de circulació de la capital, ja que tenien problemes amb dos joves a l’hora de sortir d’un aparcament públic. Una vegada els agents interventors es van trobar sobre lloc, el detingut, un home no resident de 29 anys, va tenir una actitud, injuriosa i amenaçadora, i proferia insults i amenaces envers els funcionaris públics.

Aquesta no va ser l'única detenció de la setmana passada, el cos també va detenir durant la nit de divendres un home polonèsque s’havia desplaçat al Principat amb motiu del partit de classificació per al Mundial de Qatar 2022 entre Andorra i Polònia.Segons va informar la policia, l’individu, amb signes evidents d’embriaguesa, va dedicar-se tota la tarda de divendres a increpar i insultar els operaris i els agents de seguretat que es trobaven a fora de l’Estadi.

tracking