COS DE SEGURETAT

Arrestat un home de 33 anys per agredir la parella

Els agents van detenir un home per posessió d'1,2 grams de ketamina i 1,1 grams de marihuana

Detingut per amenaçar el gerent d'un local d'ociFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de la policia va procedir a la detenció d'un home resident de33anys com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic i contra la funció pública -resistència i desobediència-. Els fets van tenir lloc dijous passat 11 de novembre a les 19.40 hores a Andorra la Vella quan els agents van ser requerits en un domicili particular per episodis de violència de gènere. En intervenir, el detingut es va encarar i va oposar resistència envers els agents interventors.

Un altre arrest va ser el d'un home també resident i de33anys perpossessiód'1,2 grams de ketamina, endemés d'una petita quantitat de marihuana (1,1 grams). En el marc d'un control rutinari a la via pública, l'interessat va llençara terrael producte estupefaent.

En total, durant aquesta darrera setmana (del 8 al 14 de novembre del 2021) el cos de policia ha procedit a la detenció de 14 persones. Les detencions s'han dut a terme majoritàriament per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (8), contra la salut pública (1), i altres delictes (5).

tracking