Salut detecta 25 positius més

La xifra de casos actius de la infecció augmenta a 207

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nova pujada dels casos actius de coronavirus per la detecció de 25 positius des d'ahir. El balanç de la pandèmia de la Covid fet públic aquesta tarda per Salut suma 15.769 afectats pel virus des del març passat amb 203 casos actius, que representen 14 més dels que hi havia dimecres. Els malalts recuperats ascendeixen a 15.432 amb les onze altes de les últimes hores i les defuncions es mantenen des de fa mesos en 130.

La situació al centre hospitalari es manté com ahir en dos ingressats, un a planta i un altre pacient a l'UCI amb intubació i ventilació mecànica.

L'afectació al sistema educatiu és de 8 aules amb part dels alumnes confinats per casos positius i 13 classes en vigilància passiva.

Cita de terceres dosis

El Govern ha informat que el ministeri de Salut anirà programant la vacunació de la tercera dosi per als majors de 65 anys que estiguin inscrits a la plataforma d'inscripció per convocar-los per rebre el vaccí a partir del 22 de novembre. Es citarà a les persones que compleixin els requisits d'haver rebut dues injeccions i que hagin passat més de sis mesos des de que van rebre la segona punxada i que no hagin tingut la Covid.

El total de dosis administrades segueix en 108.909 unitats, de les quals 55.008 corresponen a primera punxada, 53.600 a segones injeccions i 301 persones n'han rebut tres.

tracking