TREBALL

El nombre d'inscrits al Servei d'Ocupació baixa a 592 persones

Pel que fa a les ofertes de feina, la xifra assoleix les 1.745, un 24,5% més que el mes anterior

Persones a l'espera al Servei d'OcupacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre Eric Jover ha informat durant la roda de premsa posterior al consell de ministres d'aquest dimecres que el nombre de demandants al Servei d’Ocupació en recerca de feina a final del mes d’octubre és de 592 persones,el que representa una davallada del 7,5% respecte al mes anterior (640 persones) i del -33,3% en comparació amb l’octubre del 2020 (888 persones).

Per altra banda, es constata que el nombre total de llocs de treball oferts a final d'octubre és de 1.745. Una xifra que representa un augment respecte al mes anterior del 24,5%, quan s’oferien 1.402 llocs de treball, i del 64,2% respecte a l’octubre del 2020 (1.063 llocs oferts). El ministre Jover ha dit que aquestes xifres "mostren dinamisme en l'activitat econòmica perquè s'està tornant a nivells prepandèmia, però hi ha dificultats per les empreses andorranes a trobar mà d'obra amb les competències adequades".

Pel que fa a l’ajut per desocupació involuntària, 75 persones percebien a l’octubre la prestació. Això suposa una disminució del 23,5% respecte les dades registrades el mes anterior en relació a la desocupació involuntària (98 persones).

Autoritzacions per a metges a la temporada d'esquí

El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres, sis decrets d'habilitació especial per exercir la professió de metge/essa i un per la de metgessa especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia, durant la temporada d'hivern d'enguany als centres mèdics d'atenció a les pistes d'esquí del país.

tracking