Andbank España tanca el setembre amb un benefici de 9 milions d'euros

En el que va d'any, el volum de negoci de l'entitat es va incrementar un 25 %, fins als 16.355 milions d'euros

Andbank vaticina que el país pujarà a la roda de la recuperació econòmicaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank España va tancar el mes de setembre amb un benefici net de 9 milions d'euros, un 8 % més respecte al mateix mes de l'any anterior, segons informa l'entitat bancària en un comunicat.

Per altra banda, en el que va d'any, el volum de negoci de la banca es va incrementar un 25 %, fins als 16.355 milions d'euros, com a resultat de la captació de clients que han valorat la proposta diferencial del banc, la rendibilitat de les carteres, que es va situar en un 5 % de mitjana, l'ampliació de la xarxa de centres de banca privada, la incorporació de banquers i agents financers de referència en el sector i la integració de Degroof Petercam Spain.

Andbank afirma que és una de les entitats amb més creixement en els darrers anys al mercat espanyol. La seva proposta de valor, basada en la proximitat i a oferir un servei integral de gestió patrimonial a través d'especialistes en diversos àmbits, compta amb el reconeixement del mercat i la confiança dels clients. Actualment té 26 centres de banca privada, 140 banquers i 121 agents financers. En els primers nou mesos de 2021, es van incorporar a Andbank España un total de 23 banquers i 12 agents financers.

tracking