30 ANYS DE CELEBRACIÓ

La 29a Mostra Gastronòmica tindrà 15 participants

Enguany no es durà a terme la cursa de cambrers ni el saló gastronòmic, però es manté la votació popular

Les autoritats han estat presents aquest matí durant la presentació de la mostra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mostra Gastronòmica d'Andorra celebrarà la seva 29a edició el diumenge 14 de novembre, després de30anys, donat que l'any passat, per les restriccions vigents no es va poder dur a terme. Les entrades surten avui a la venda i es poden comprar al servei de Tràmits del comú d'Ordino i a l'Oficina de Turisme, a la Casa de la Muntanya, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Els preus es mantenen a 35 euros per a la venda anticipada i 40 euros el mateix dia amb el preu únic de 20 euros per als infants fins a12anys.

Enguany hi haurà una quinzena de professionals de restaurants i empreses del sector, 8 com a novetat i 7 habituals. Pel que fa al format i el protocol que se seguirà, hi haurà menys taules, concretament 33 i es reduirà de deu a vuit els coberts per taula. També l'aforament s'ha reduït i per accedir-hi caldrà mostrar el passaport Covid-19 o bé un certificat negatiu d'una PCR oTMA48 h o test d'antígensTRA12 h, informa el comú ordinenc.

Aquest matí s'ha dut a terme la presentació de l'esdeveniment que vol unir la tradició amb les últimes tendències culinàries. Enguany, però, no es durà a terme la cursa de cambrers pel protocol necessari i tampoc s'ha pogut tirar endavant amb el saló gastronòmic, ja que gran part dels expositors eren productors i marques foranes, segons afirma el comú.Tanmateix, es manté la votació popular feta pels comensals amb un premi simbòlic pel plat més original i una altra pel més tradicional.

tracking