Gallardo es reuneix amb el conseller d'Economia de Madrid

El ministre ha presentat a empresaris, consultors i periodistes l'estrena de la línia des de la Seu a la capital espanyola

Jordi Gallaro i Javier Fernández LaskettyTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre Jordi Gallardo s'ha reunit amb el conseller d'Economia, Hisenda i Treball de Madrid, Javier Fernández Lasketty, per parlar de la nova ruta àeria entre l'aeroport d'Andorra-la Seu i la capital espanyola i per impulsar unes jornades econòmiques, segons ha fet públic el titular d'Economia a les xarxes socials.

La trobada s'ha produït coincidint amb l'estada a Madrid del ministre per les sessions de treball organitzades per Andorra Business per presentar les possibilitats que ofereix el Principat per als inversors.

Gallardo ha participat en les sessions de treball organitzades per promocionar el país com a destinació d'inversió i negocis amb representants de les principals consultores espanyoles, bufets d'advocats, periodistes econòmics i empreses tecnològiques, segons ha informat Andorra Business. Gallardo ha destacat que aquestes trobades "ens ajuden a donar a conèixer la feina que estem fent des del Govern per facilitar les inversions i el retorn és molt satisfactori".

El titular de Presidència, Economia i Empresa ha anunciat als assistents a les reunions la posada en marxa el 17 de desembre dels vols entre l'aeroport Andorra-La Seu i Madrid i ha indicat que la nova línia "és un dels temes que més ha interessat als empresaris madrilenys". Gallardo ha presetnat a més els projectes que el departament considera estratègics com la creació d'una zona franca, el desenvolupament del sector dels e-Sports, la regulació per fomentar l'economia digital i l'aposta per projectes d'innovació i Big Data, segons detalla Andorra Business.

Jordi Gallardo en les sessions de treball

tracking