EDUCACIÓ

L'UdA entra al programa “Academic Impact” de l'ONU

La institució s'afegeix a les d’ensenyament superior que treballen amb l'organització per al compliment dels seus objectius i mandats

Universitat d'Andorra UdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d’Andorra (UdA) ha estat oficialment admesa com a membre del programa internacional United Nations Academic Impact (Impacte Acadèmic de les Nacions Unides), segons informa l'ens acadèmic en un comunicat. Així, la institució s'afegeix a les d’ensenyament superior que treballen amb l’Organització de les Nacions Unides (ONU) per al compliment dels objectius i mandats de l'organització. Entre aquests destaca la promoció i la protecció dels drets humans, l'accés a l'educació, la sostenibilitat i la resolució de conflictes.

L’UdA afirma que això suposa un pas més en la materialització del seu suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). A més, la iniciativa Impacte Acadèmic de les Nacions Unides (UNAI, per les sigles en anglès) alinea els esforços de les institucions d'ensenyament superior amb els de les Nacions Unides des del 2010, creant una xarxa mundial de prop de 1.500 membres de 148 països, que arriben a més de 25 milions de persones dels sectors de l'educació i la recerca.

Amb l’admissió com a membre de l’UNAI, la Universitat d’Andorra adquireix el compromís de donar suport i promoure els seus deu principis bàsics, com la sostenibilitat, la lluita contra la pobresa, drets humans o el diàleg intercultural, entre d'altres.

tracking