Una nena de tres anys passa cinc hores al bus escolar

Ha estat trobada a les 14:30 hores en bon estat de salut. Educació ha apartat provisionalment a la persona que fa les funcions d'acompanyant del transport escolar en aquesta ruta

Escola Francesa de Maternal i 1a Ensenyança de Ciutat de VallsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nena de poc més de dos anys i mig ha passat més de cinc hores al bus escolar que la duia desdelsMarginetsa l'Escola francesa de maternal i de primera ensenyança, ubicada a Ciutat de Valls. La mare havia deixat a la nena al bus a les 8:30 hores i a les 14:00 hores ha estat una professora qui l'ha avisada que la nena no havia anat a l'escola. A partir d'aquí s'ha iniciat la recerca de la menor. Finalment, ha estat trobadaals volts de les 14:30 hores a la base de l'empresaNovatel, encarregada d'aquesta ruta de transport. Segons ha informat la mare, la nena es troba bé després d'una revisió que li han fet a l'hospital.

Des de l'empresa de transports informen que el xòfer ha acabat el servei de transport escolar i ha retornat a la base sense adonar-se que una de les nenes no havia baixat. Una vegada ha arribat a la base ha deixat aquest bus i n'ha agafat un altre per continuar amb les rutes programades. Aquest tipus de rutes sempre compten amb una persona que fa l'acompanyament de l'alumnat.

Educació ha confirmat que s'ha obert un expedient informatiu tant a l'empresa de transports i a l'empresa que gestiona l'acompanyament. Així mateix, Educació també ha confirmat que, de manera provisional i fins que es tanqui l'expedient, la persona que realitza les funcions d'acompanyament ha estat apartada.

tracking