Solidaritat

Unicef recapta 33.260 euros per a infants en la subhasta benèfica 'Art i solidaritat'

Un centenar de persones van participar en l'acte.Unicef Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef amb la col·laboració del Museu Thyssen d’Andorra va celebrar aquest dijous la segona edició de la subhasta benèfica Art i solidaritat a l’Andorra Park Hotel. A l’acte hi van assistir prop d’un centenar de persones que van licitar per intentar endur-se algunes de les obres que s’oferien. Entre els assistents, hi havia el cap de Govern, Xavier Espot, o el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral.

El conservador general de la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, Guillermo Cervera, va ser l’encarregat de fer de director de la subhasta i marcar el ritme de les licitacions. Al final de la nit, la jornada es va tancar amb una guardiola de 33.260 euros que es destinaran íntegrament a favor de la campanya anual Regala futur d’Unicef, que té com a objectiu pal·liar les situacions d’emergència i de pobresa que viuen infants d’arreu del món aportant vacunes, material sanitari, pastilles potabilitzadores o material escolar per garantir el seu futur.

Les 39 peces subhastades eren obres de diferents artistes del país –tant amateurs com professionals– que van voler aportar el seu gra de sorra lliurant les peces de manera desinteressada a la iniciativa. A més, com a novetat, també va sortir a subhasta el resultat d’una performance dedicada a Marylin Monroe que va crear el reconegut artista valencià Antonio de Felipe durant la seva estada a Andorra. Totes elles es van poder veure exposades durant els dies anteriors a la subhasta al Museu Carmen Thyssen d’Andorra.

Per contribuïr a la campanya Regala futur, el comitè d’Unicef a Andorra també permet fer donacions a través de la seva pàgina web.

tracking