Policia

Una baralla en un local de nit acaba amb dos arrestats

Els implicats es van discutir amb uns clients i els van agredir amb un got de vidre i una llauna de refresc

La policia dona per fet que els violadors han fugitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes van ser detinguts durant la nit de dijous a divendres per una baralla en un local de nit, segons ha informat la policia en el balanç d'actuacions setmanals que s'ha tancat amb 19 arrestats. Els implicats en l'agressió són dos homes no residents de 23 i 24 anys, que es van discutir amb altres dos clients de l'establiment de nit d'Andorra la Vella. La policia ha indicat que es va produir una discussió i els detinguts van acabar agredint als altres clients amb un got de vidre i una llauna de refresc.

Als dos joves se'ls imputa un delicte contra la integritat física i moral per haver colpejat i lesionat als altres dos implicats. Al detingut de 23 anys, a més, també se li atribueix un delicte contra la llibertat per les amenaces que va proferir durant l'intercanvi de retrets.

Detinguts a Caldea

El cos de seguretat ha donat avui més detalls de la intervenció de dilluns passat per una baralla a Caldea que va acabar amb la detenció d'una dona de 19 anys i dos homes de 23 i 45 anys, tots ells turistes. La policia va rebre l'avís del servei de seguretat a les 23.38 hores per un enfrontament als vestidors que es va iniciar arran "d'un intercanvi de paraules entre components de dues famílies per un fet banal esdevingut, que degenera en agressió d’una família envers l’altra", segons precisa el cos.

La dona va ser arrestada com a presumpta autora d’un delicte contra l’honor per injuries a funcionaris de policia quan se li va demanar la documentació i els dos homes com presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per les lesions que van causar als agredits.

tracking