Agressió

La policia deté una dona per agredir el seu marit

La parella s'havia discutit uns minuts abans

Un agent del cos de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident de 40 anys va ser detinguda durant la nit de dijous per un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic.

Segons informa la policia en el balanç setmanal, la detinguda i el seu marit van tenir una discussió al seu domicili cap a un quart de deu de la nit, que va acabar amb la detinguda agredint al seu espòs.

Papers fraudulents

La policia també ha comunicat que la setmana passada es van produïr diversos delictes relacionats amb documentació falsificada. El primer va ser dimecres, quan una dona i un home de 26 i 28 anys respectivament, van lliurar al Servei d'Immigració les seves sol·licituds per obtenir l'autorització de residència i treball amb documents falsificats sobre la seva activitat laboral.

Una altra dona de 26 anys, va identificar-se a la policia amb una identitat falsa. Els fets van passar dijous a Escaldes-Engordany. Un cop els agents van comprovar la seva identitat real, van comprovar que tenia vigent una ordre d'expulsió governativa durant cinc anys. Per tant, se li imputa un delicte contra el tràfic jurídic, i un altre contra la funicó pública per desobediència a una ordre d'expulsió.

El cos també va detenir un home no resident de 48 anys per usurpació d'identitat. El detingut, un francés que creuava la frontera de Porta al Pas de la Casa, va ser controlat pels agents de la duana, que van comprovar gràcies als arxius informàtics que l'home havia estat controlat anteriorment en dues ocasions, i que havia donat identitats diferents.

tracking