NACIONAL

Esports es reuneix amb el Comitè Olímpic Andorrà

A la trobada s'ha acordat treballar perquè els esportistes puguin assolir les fites necessàries per poder-se classificar pels Joc Olímpics

Les autoritats amb el COA durant la reunió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, SílviaRiva, juntament amb el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, han mantingut aquest divendres al matí una reunió de treball el Comitè Olímpic Andorrà (COA), encapçalada pel president, Jaume Martí, segons informa l'executiuen un comunicat. La trobada s'ha emmarcat en les diverses reunions que des del Ministeri s'han establert amb els interlocutors i institucions esportives del país per tractar l'actualitat i les necessitats de cadascuna d'elles.

Durant la reunió, Govern informa queRivai Martí han acordat treballar conjuntament en pro de l'esport andorrà perquè els esportistes puguin assolir les fites necessàries per poder-se classificarpels JocsOlímpics, així com qualsevolaltra competicióde l'àmbit olímpic amb la voluntat de poder treballar amb les federacions per motivar els esportistes a assolir els criteris establerts per les competicions.

A més, la reunió també els ha servit per començar a definir la participació andorrana a les properes proves esportives programades per als pròxims anys.

tracking