Els Debats de recerca se centraran en tecnologia i investigació científica

La 14a edició organitzada conjuntament pel Govern i la Societat Andorrana de Ciències es portaran a terme els dies 18 i 19 d'octubre

Programa de l'esdeveniment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 14a edició dels Debats de recerca, organitzats conjuntament pel Govern i la Societat Andorrana de Ciències (SAC) es portaran a terme els dies 18 i 19 d'octubre i tindran com a títol "Les noves tecnologies i la investigació cient´ífica" i es celebraran a la Sala d'actes de MoraBanc, segons informa l'executiu en un comunicat. En aquest sentit, el principal objectiu de l'esdeveniment és difondre la recerca relacionada amb el Principat irealitzada per investigadors del país o altres científics experts, i generar un fòrum de debat sobre la recerca al país. Per això, Govern informa que la matèria escollida en aquesta edició són les noves tecnologies i el seu ús dins d’una varietat d’àmbits de recerca.

El primer dia es realitzarà unaconferència plenària, que enguany anirà a càrrec del doctor Jordi Ojeda i que abordarà el tema de les xarxes socials, la cibernètica i la investigació durant la pandèmia, segons informa l'executiu al comunicat. Seguidament hi haurà dues ponències breus de 20 minuts cadascuna a càrrec de Virgínia Larraz i Ferran Gras. L'esdeveniment continuarà dimarts amb més ponències presencials i tam´bé es presentaran dues d'escrites. A més, cada jornada es clourà amb un debat.

tracking