TELECOMUNICACIONS

L'arquitecte Xavier Orteu, guanyador de la proposta per la nova seu d'Andorra Telecom

El jurat ha escollit entre els nou projectes concursants per l'edifici de la companyia que s'ubicarà a l'avinguda Meritxell

Andorra Telecom.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

AndorraTelecomha escollit la proposta guanyadora del concurs d'idees pel projecte de la nova seu que s'ubicarà a l'avinguda Meritxell 112 d'Andorra la Vella, segons informa la companyia en un comunicat. El jurat, presidit pel ministre i president del consell d'administració i integrat perrepresentantsd'AndorraTelecom, del Govern, del comú d'Andorra la Vella, del Col·legi d'Arquitectes d'Andorra, de l'ACODAi de la zona veïnal, ha escollit entre els 9projectes concursants, el de l'arquitecte Xavier Orteu que ha estat guardonat amb 20.000 euros.

El jurat, segons informa la parapública, ha atorgat el segon premi, dotat amb10.000€, al projecte dels arquitectesLluisGinjaume, Gerard Veciana iElisabethFaura, mentre que el tercer premi, amb5.000€de dotació l'ha guanyat l'equip format per Esther Pascal i Carles Gras. Finalment s'ha premiat amb2.000€cadascun en quart i cinquè lloc, els projectes presentats per MarcMonegalper una banda i Sònia Palau i Daniel Pérez per altra banda.

Totes les propostes seran presentades als mitjans en un acte de lliurament de premis que es farà la setmana que ve. AndorraTelecomespecifica que el ministre Torres ha destacat la qualitat dels projectes presentats iamb relació alprojecte guanyador, el jurat coincideix unànimement amb el bon encaix de la proposta arquitectònica amb l'entorn, que ajudarà avalorarla zona i els moviments comercials entre l'avinguda Meritxell i les zones del Fener,Riberayguai Travesseres. L'edifici projectarà una imatge moderna i tecnològica,alhoraque sostenible, i que consideren que esdevindrà un punt de referència en l'eix comercial de l'avinguda Meritxell.

tracking