ENSENYAMENT

Govern aprova dos nous màsters en interpretació i composició musical

Educació licita l’adquisició de material informàtic i multimèdia per a diverses escoles del país

El ministre Jover a la roda de premsa posterior al consell de ministres.SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres d'aquest dimecres ha aprovat els títols estatals de màster eninterpretació musical i màster en composició musical amb noves tecnologies. La creació d’aquests estudis s’ha fet a proposta de la Humanium International University, segons ha informat el ministre Jover durant la roda de premsa.

En aquest sentit, segons ha explicat,el màsteren interpretació musical ha de formar als estudiants perquè siguin capaços d’interpretar amb un alt nivell de qualitat un instrument musical i un repertori específic. També ofereix la possibilitat d’especialitzar-se en diferents gèneres musicals. Pel que fa almàster en composició musical amb noves tecnologies formarà als alumnes perquè puguin crear música actual amb instruments convencionals, electroacústics i mitjans audiovisuals a través d’eines tècniques i tecnològiques, i dominar les eines i processos informatitzats per a la creació i posada en marxa de projectes musicals i analitzar documents sonors i arxius audiovisual.

Material informàtic i multimèdia per les escoles

El Govern ha aprovat aquest dimecresla convocatòria d’un concurs nacional per a l’adquisició de material de dotació informàtica i multimèdia per a equipar diverses escoles del país per a l’any 2021. Així doncs, segons informa l'executiu en un comunicat, en aquest concurs es licita en set lots el següent material: el primer contempla l’adquisició de material per dotar una nova Aula Innovació, el segon preveu set unitats de pantalles interactives, el tercer és de 25 projectors i altaveus, el quart lot inclou vuit carros per a portàtils, el cinquè lot és de 112 ordinadors portàtils, el sisè lot contempla 12 equips multimèdia, iel setè lot inclou 34 tauletes tàctils.

Les empreses que hi estiguin nteressades tenen temps per presentar les seves ofertes fins a l’11 de novembre del 2021, en horari d’atenció al públic a la seu del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, a Sant Julià de Lòria.

tracking