CICLO

Senyalitzen 16 rutes de BTT per potenciar el cicloturisme

El projecte, que ha comptat amb una inversió de 31.000 euros, és fruit de la col·laboració entre els set comuns i Andorra Turisme

Enric Torres, director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Jordi Serracanta, conseller de Turisme del comú d'Ordino i Òscar La Cueva, Product manager Pro Riders, durant la presentació del projecteFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Turisme i els set comuns han col·laborat per senyalitzar uns 200 quilòmetres de rutes de BTT arreu del país. En total, s’han destinat 31.000 euros a identificat 16 pistes repartides per les diferents parròquies que s’han classificat per colors, segons la seva dificultat. El projecte, ques’emmarca dins el programa Inforturisme,té l’objectiu de potenciar el ciloturisme al Principat i garantir la seguretat dels ciclistes i els senderistes, que comparteixen els camins.

Enric Torres, director de Productes iNous Projectes d’Andorra Turisme ha explicat aquest matí que "el què buscàvem amb els comuns és ordenar les pistes i crear unes rutes amb la senyalització de l’ International Mountain Bike Association que permeti als visitants estrangers identificar els itineraris".

Òscar la Cueva, product Manager de Pro Riders ha detallat que les accions als camins s’han centrat en "eliminar zones d’erosió, que la pista sigui el màxim autosostenible i millorar la seguretat, tant dels vianants com dels ciclistes".A més, ha destacat que s’ha habilitatun correu a disposició dels usuaris perquè puguin informar de qualsevol possible incident a les rutes.

Inforturisme

Andorra Turisme i els set comuns col·laboren en el marc del programa Inforturisme, finançat entre les corporacions iaquesta societat, i que té per objectiu desenvolupar projectes d’interès per als visitants delpaís.

tracking