COS DE SEGURETAT

Dues detencions per maltractament en l'àmbit domèstic

Els agents van arrestar també un home no resident per delictes contra la llibertat sexual

La seu central de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia va realitzar dues detencions la setmana passada per delictes de maltractament en l'àmbit domèstic. La primera, segons el balanç setmanal, es va dur a terme el dijous 30 de setembre a les 07:10 hores a Encamp quan els agents van ser requerits en un domicili particular per una agressió mútua entre parella. Els detinguts, una dona i un home residents de 40 i 50 anys respectivament, van ser arrestats com apresumptes autors d'un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic.

L'altra intervenció es va dur a terme el dissabte 2 d'octubre a les 21.15 hores al Port d'Envalira, quan el cos va detenir un home noresident de 30 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic i, l’honor la llibertat i la funció pública envers els agent interventors.El detingut hauria exercit violència envers la seva parella i, en intervenir el cos va tenir una actitud agressiva amb insults i amenaces.

Una altra arrest es va produïr divendres 1 d'octubre a les 19:50 hores a Andorra la Vella quan el cos va detenir un homeno resident de 56 anys, com a presumpte autor d’uns delictes contra la llibertat sexual. En total,el cos de policia va procedir a la detenció de 21 persones durant la darrera setmana (del 27 de setembre al 3 d’octubre del 2021), concretament 2 per presumptes delictes contra la salut pública, 14 contra la seguretat del trànsit i 5 per altres delictes.

tracking