CAMPANYA SOLIDÀRIA REGALA FUTUR

Sorteig d'Unicef per l'enviament de regals a infants

Els guanyadors rebran un forfet de temporada de Grandvalira o un val de compra de 300 euros per Pyrénées

Campanya regala futur

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unicef Andorra organitza l'accióregalaun futur millor a un infant, un sorteig via SMS des d'avuifins al31 d'octubre en el marc de la campanya anual #RegalaFutur que té per objectiu millorar el futur dels infants més vulnerables arreu del món, segons informa l'entitat. Durant aquest any 2021esmantindràactiva aquesta campanya que posa l'accent en la urgència d'arribar a tots els infants allà on siguin, per millorar el seu futur, ja sigui millorar la seva salut, millorar l'àmbit educatiu o garantir la seva alimentació.

El sorteig actual funciona enviant la paraula FUTUR al 606 i cada missatge és una participació d'un forfet de temporada ofert per Grandvalira que inclou Ordino-Arcalís i d'un val de compra

de 300 € ofert perPyrénéesAndorra. Unicef informa que 1 euro o un SMS equival a tres sobres d'aliment terapèutic o material escolar per dos infants, o sis nadons vacunats, entre d'altres. Tota la recaptació es destinaràa l'enviamentde regals que salven vides (InspiredGifts) als llocs i infants que més ho necessiten. El 9 de novembre es coneixerà qui s'emporta els premis del concurs.

tracking