INFRAESTRUCTURES

Només Air Nostrum presenta oferta per fer vols de la Seu a Madrid

Gallardo anuncia que començarà el període per analitzar la proposta i validar la documentació per l'adjudicació definitiva

Jordi Gallardo al Comú EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo ha avançat a Andorra Televisió que només l'operador aeri Air Nostrum ha presentat la seva oferta per l’explotació de la línia aèria regular que haurà de cobrir el trajecte entre l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell i el de Madrid, després que amb la convocatòria del concurs es portessin a terme converses amb les diferents compa­nyies interessades. Gallardo també ha anunciat que el vol inaugural d'aquestaruta comercial seràpossiblement el pròxim 17 de desembre i que el control de passaports no serà necessari en vols de l'Espai Schengen. El ministre ha afegit que"estem convençuts que l'aeroport, més enllà dels vols turístics, té recorregut per a vols de negocis que es podrien fer entre setmana".

El titular de Presidència, Economia i Empresa ha dit que aracomençarà el període per analitzar la proposta i validar la documentació per l'adjudicació definitiva. D'altra banda ha puntualitzat que es tracta d'una empresa que "pot aterrar en aquest tipus d'aeroport" i que "si aconseguim consolidar les connexions amb Madrid, s'obrirà la porta perquè altres operadors s'hi puguin interessar".

tracking