Tres motoristes ferits en tres accidents

Un d'ells, un home de 62 anys, resta hospitalitzat per un pneumotòrax

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 62 anys, conductor d'una motocicleta, ha resultat ferit aquest matí en un accident de trànsit i ha estat traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on fonts del centre informen que resta hospitalitzat a planta per un pneumotòrax.

El sinistre s'ha produït cap a dos quarts de nou d'aquest matí a l'avinguda Enclar, a Santa Coloma, segons informa la policia. A banda de la motocicleta, també s'hi ha vist implicat un turisme, ambdós vehicles amb matrícula del Principat.

Dos accidents més amb motoristes afectats

Un home resident de 53 anys i un jove de 16 anys han resultat ferits en dos accidents diferents aquesta tarda. El primer ha tingut lloc a la rotonda de l’avinguda del Pont de la Tosca, d'Escaldes-Engordany a les 15.54 hores entre un turisme Lexus RX 300, i una motocicleta Yamaha YP 125 Majestic, ambdós matrícula del Principat.

El segon ha estat a les 17.11 hores a l'avingudade Tarragona núm. 1, d'Andorra la Vella entre una camioneta Isuzu Nls, i una motocicleta Husqvarna Svartpilen 125, ambdós matrícula del Principat.

Els dos conductors han estat traslladats a l'hospital i des del centre han informat que han resultat ferits lleus per la qual cosa rebran l'alta en les properes hores.

tracking