Augment de casos amb 22 positius des de divendres

Salut registra 78 persones amb el virus actiu

Zona de proves TMA a la plaça de braus

Zona de proves TMA a la plaça de brausFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La incidència de la Covid ha augmentat aquest cap de setmana amb la detecció de 22 contagiats des de divendres, segons ha informat el Govern. Aquest increment de positius eleva a 15.189 els afectats pel virus des del març i situa en 78 els casos actius, set més dels que es registraven en l'actualització de dades de divendres.

El total de recuperacions ascendeix a 14.981 amb les 15 altes que s'han donat els últims dies. I l'afectació als centres educatius es manté com la setmana passada amb una desena d'aules en vigilància activa, de les quals 4 estan en confinament total i 6 amb part dels alumnes aïllats a domicili.

La immunització contra el SARS-CoV-2 acumula 295 dosis més administrades que deixen el total en 103.890 fàrmacs injectats. La majoria dels vaccins, 259 corresponen a primeres punxades amb 53.744 unitats posades i 14 són de segones injeccions. El global de ciutadans amb la pauta completa arriba ja a 49.906 i també s'han administrat 22 terceres dosis més amb 240 persones que han rebut la tercera punxada del fàrmac contra la Covid.

tracking