BALANÇ POLICIAL

Una dona detinguda per agredir la seva parella

La policia també ha arrestat un home de 40 anys per un presumpte delicte contra la llibertat sexual

Un agent del cos de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident de 33 anys va ser detinguda ahir acusada d'un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic, segons informa el balanç policial publicat avui pel cos.

La policia va ser requerida a les 22:06 hores a la parròquia d'Encamp per una discussió de parella que va derivar en una agressió de la dona cap al seu company sentimental.

També destaca la detenció d'un home resident de 40 anys que va ser arrestat a Canillo el passat dimecres com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual. L'home, que va ser identificat després d'una investigació de mig any, suposadament hauria difós i consumit pornografia infantil.

Detinguts 11 conductors

La darrera setmana ha conclòs amb la detenció d'onze persones que circulaven sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

Un home no resident de 50 anys va ser detingut per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i un altre de lesions, en circular sota la taxa d'1,80 g/l i provocar un accident que va concloure amb una dona ferida lleu. Vuit persones més van ser retingudes per circular begudes, d'entre les quals destaca un resident de 28 anys que va donar 2,14 g/l en la prova d'alcoholèmia.A més, dos nois residents, de 21 i 26 anys, van ser controlats per donar positiu a la prova de control de tòxics salivar mentre conduïen.

Una persona més, un resident de 19 anys, va ser detinguda per dur 2,3 grams de cocaïna. En total, la policia va realitzar 14 detencions: una per un delicte contra la seguretat pública, 11 per delictes contra la seguretat del trànsit i dos per altres delictes.

tracking