Festiu a Catalunya

Cues de 10 quilòmetres per entrar a Andorra per la Diada

L’afluència de turistes per la Diada de Catalunya col·lapsa l’N-145

Cotxes aturats per accedir a l'N-145 en direcció a Andorra, ahir al matí.Cynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’afluència de turistes cap al Principat aprofitant la Diada nacional de Catalunya van col·lapsar ahir al llarg de tot matí la carretera N-145, via d’entrada al Principat per la frontera hispanoandorrana. Les cues que van formar els vehicles van arribar per moments fins a la rotonda de Castellciutat, que suposa que tenien una llargada de més de 10 kilòmetres. El servei de Mobilitat va informar durant les primeres hores del matí d’aquesta circumstància de trànsit dens. De fet, també hi va haver retencions ja dintre del Principat. En concret, a la CG-1 des de la Borda Sabater i en sentit nord.

L’arribada de turistes de Catalunya junt amb la major entrada de persones que venen a passar el cap de setmana a Andorra estan darrere de l’intens trànsit de vehicles que va ocasionar les retencions al matí. Al tancament d’aquesta edició, el servei de Mobilitat va informar que al llarg de la tarda no s’havien reproduït les cues del matí per la sortida dels vehicles cap a la frontera hispanoandorrana. De fet, la circulació per la xarxa viària va ser fluida durant tota la vesprada de dissabte, segons van informar les mateixes fonts.

No obstant això, al llarg de la setmana sí que s’han produït situacions de trànsit dens en la xarxa viària. Sobretot, pel que fa a la circulació dintre d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany en hores d’entrada i sortida de la feina, que s’han donat també a la Massana.

Les cues van arribar fins a la Seu.

tracking