EQUIPAMENTS

Caldea aconsegueix la xifra més gran de facturació des de la seva obertura

El termolúdic ha superat àmpliament els 2 milions d'euros només durant el mes d'agost

Els espectacles han estat un dels factors que han contribuït a l'augment de clients

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea ha tancat l'estiu amb una facturació que supera àmpliament els 2 milions d'euros només durant el mes d'agost, dada que situa la companyia en nivells d'ingressos prepandèmics. Segons informa el termolúdic en un comunicat, les claus d'aquest creixement, tot i les restriccions d'aformanet, es deuen a l'activació d'un ampli programa d'espectacles, una campanya de comunicació intensiva i la comercialització en directe.

D'altra banda, els factors que han contribuït a garantir als clients una experiència segura i a incrementar la xifra d'ingrés, segons Caldea ha estatel reforç de l'equip humà, que ha comptat amb més de 40 incorporacions temporals ila reambientació del restaurant mediterrani i l'estrena d'un programa d'espectacles i animacions, a més de la comunicació intensiva i al nou model comercial, cada cop més orientat a la venda directa, i a través del web propi.

La majoria de clients han estat de proximitat, eminentmenteminentment provinents d'Espanya, i sobretot de Catalunya (principalment de l'àrea de Barcelona). D'aquests les famílies són el gran públic de l'estiu, però s'ha experimentat un creixement significatiu de parelles.

tracking