Andorra Recerca i Innovació celebra la Nit de les Papallones Nocturnes

La nit del 2 de setembre, coneguda com la Moth Night, diversos científics duen a terma la pràctica científica d'identificació d'espècies de papallones nocturnes

L'activitat és gratuïta i hi pot participar tothom que hi estigui interessat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Recerca + Innovació (ARI) vol acostar la pràctica científica d'identificació d'espècies de papallones nocturnes que diversos científics d'àmbit europeu duen a terme durant la nit del 2 de setembre amb lafinalitat de conèixer millor aquest grup de fauna i posar en comú les dades recollides. Per aquest motiu, segons informa l'ARI en un comunicat, ha organitzat una activitat gratuïtaamb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia, perquè qui hi estigui interessat hi pugui participar.

L’acte tindrà lloc el dijous dia 2 de setembre a les 21.00h a la seu de Sant Julià de Lòria de l’Andorra Recerca + Innovació. L’activitat constarà d’una xerrada introductòria sobre les papallones nocturnes i d’una sortida pràctica pels voltants de Sant Julià de Lòria fins arribar a un parany de llum ultraviolada, instal·lat prèviament, adequat per atreure i poder identificar el màxim nombre de papallones nocturnes. L’acte anirà a càrrec de l’especialista Éric Sylvestre i dels investigadors de l’Andorra Recerca + Innocació.

tracking