La Massana

Restablert el servei d'aigua a la Massana

Els operaris van localitzar el tram de canonada afectat a quarts de quatre de la matinada

Reparada la fuita de la xarxa d'aigua de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de La Massana ha informat que ja hi ha aigua a tots els dipòsits de la parròquia,però el de la Gonarda i el d’Escàs encara tenen pocs litres. Per aquest motiu, demanen que es segueixi consumint tant poca aigua com es pugui per restablir la normalitat.

El comú de la Massana ha anunciat que la fuita que des d’ahir a la tarda afectava la xarxa d’aigua de la Massana s'està restablint progressivament. Segons han informat, "elrestabliment del servei s'està fent de forma progressiva i algunes zones encara no en tenen". Els tècnics del Servei d'Aigües del comú,juntament amb els operaris de les empreses contractades, van poder localitzar el tram de canonada on es produien les pèrdues a quarts de quatre de la matinada en un punt de difícil accés, sota una placa de formigó, a la rotonda de la Bòbila, a la carretera general 4.

Les tasques de reparació s’han allargat perquè ha estat necessari taladrar una capa de formigó. El comú ha volgut agrair els treballadors de l’equip d’aigües que “no ha descansat fins que la fuita ha estat localitzada i reparada”. També ha demanat disculpes i ha agraït la paciència als ciutadans afectats per problemes de subministrament. "Penseu que l'avaria ha estat al tub principal que subministra a tots els dipòsits, que s'han començat a omplir a partir des de la reparació de la fuita.En alguns punts l'aigua encara pot tardar unes hores en arribar. Ha estat una avaria molt difícil de solucionar i s’ha treballat utilitzant els màxims recursos per restablir el servei el més ràpid possible. Disculpeu les molèsties".

L'ens comunalha demanat que es consumeixi la mínima aigua possible perquè el servei es pugui normalitzar amb més rapidesa. Encara s'han d’omplir els dipòsits de Coma de Banyàs, Coma del Colat, Claperes, Solanell, Gonarda, Oriosos i Anyós.

Restablert el servei d'aigua a la Massana

tracking