AFERS INTERNACIONALS

Govern contracta a Joan Reguant per la candidatura a Patrimoni Mundial de la UNESCO

El projecte de la candidatura multinacional es preveu que tingui un cost de 31.141€ i engloba els anys 2021 i 2022 i vuit mesos del 2023

Joan Reguant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha contractat a Joan ReguantAlexiper coordinar el projecte de candidatura multinacional de Patrimoni Mundial "Els testimonis materials de la construcció de l'estat dels Pirineus: el coprincipat d'Andorra", per a la inscripció a la llista del patrimoni mundial de la UNESCO. Així doncs, segons ha publicat laBOPAd'aquest dimecres, s'ha adjudicat la contractació a Joan ReguantAlexi, per coordinar el projecte de la candidatura multinacional transfronterer amb França i Espanya que pretén aconseguir que la Unesco declari patrimoni mundial diferents monuments de gran simbolisme per al Principat. Per aquest projecte, Reguant rebrà 31.141,00 €impostos inclosos. Concretament, elterminid'execució es diferencia en tres períodes i preveu durant l'any 2021 (11.677,88 €), 2022 (11.677,88 €) i vuit mesos del 2023 (7.785,25 €).

Joan Reguant és el president del Comitè nacional andorrà de l'ICOMOS(Consell Internacional de Monuments i Indrets d’interès). A més de coordinador, consultori/oredactor de diverses candidatures del Patrimoni Mundial i del Patrimoni Cultural Immaterial, nacionals, internacionals i multinacionals. Ha estat expert en l'Òrgan subsidiari (PCI) d'avaluació de candidatures, membre del Comitè Científic del paisatge cultural inscrit a la Llista del Patrimoni Mundial LesCaussesetlesCévennes,paysagecultural de l'agro-pastoralismeméditerranéen. També ha estat membre del Consell Assessor del Patrimoni Cultural d'Andorra (2009-2014) i membre de l'equip redactor del Catàleg del Paisatge d'Andorra (2009). Ponent delsworkshopsper a l'aplicació del Conveni Europeu del Paisatge (Consell d'Europa) ico-autorde diverses publicacions sobre arquitectura vernacular i patrimoni cultural.

tracking