El cap de la brigada mèdica cubana que va cooperar al país lluita per superar la Covid-19

El metge cubà Luis Enrique Pérez Ulloa es troba a la ciutat cubana de Pinar del Río

Pérez Ulloa i els sanitaris cubansFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El metge cubà Luis Enrique Pérez Ulloa,cap de la missió caribenya amb 39 professionals que es va desplaçar a Andorra a finals del mes de març per col·laborar a la cura de pacients infectats per la Covid-19, ara lluita per sobreviure al contagi delSARS-CoV-2 a la ciutat cubana de Pinar del Río.

Segons ha explicat el periodista de Radio Rebelde, José Miguel Solís, en les seves xarxes socials "Molta energia positiva per al doctor Luis Enrique Pérez Ulloa, del Contingent Henry Reeve. Avui lluita ell mateix contra la Covid-19, després de diverses missions. Anteriorment va estar a Andorra, després va viatjar a Matanzas i a Pineda del Rio, el traïdorenc virus li imposa una treva indesitjada".

Pérez Ulloava assegurar en declaracions al Diari, quan van retornar al juliol al seu país, que estarien "plenament disposats a tornar a oferir ajuda solidària" a Andorra en cas d’un rebrot al país. "A Cuba hi ha milers de professionals que estan capacitats per complir amb aquesta tasca en qualsevol racó del món", va remarcar.

tracking