CULTURA

El Cor de Rock i la Fundació ONCA fan un videoclip en homenatge a la Creu Roja

"This is me" es podrà veure a partir d'avui a les plataformes digitals, coincidint amb el Dia Mundial de l'Assistència Humanitària

El Cor de Rock i la Fundació ONCA ho han fet conjuntament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cor de Rock d’Andorra, la banda de rock Black Thursday i la Fundació ONCA estrenen un videoclipen homenatge als treballadors i voluntaris de la Creu Roja Andorrana. "This is me" es podrà veure a partir d'avuia les plataformes digitals, coincidint amb el Dia Mundial de l'Assistència Humanitària. Segons informen en un comunicat, en l’enregistrament hi ha participat la cinquantena de veus del cor, la banda de rock formada per Álvaro Sánchez (bateria), Amador Ramos (guitarra acústica), Moi Jaén (guitarra elèctrica) i Gil Blasi (baix), i un quartet de corda de l’ONCA, amb Àlex Arajol (violí), Elias Porter (violí), Marc Garcés (viola) i Mireia Planas (violoncel). La iniciativa vol servir per agrair la feina de totes les persones que hi col·laboren de manera voluntària.

La cançó escollida ha estat "This is me", de Benj Pasek i Justin Paul, coneguda internacionalment per la pel·lícula "The Greatest Showman"perquè lapeça musical tracta de l’empoderament, que ens ensenya a valorar-nos i acceptar-nos tal com som, malgrat les nostres imperfeccions.L’arranjament vocal ha estat creat pel Rock Choir, el cor contemporani més gran del món i del que forma part el Cor de Rock d’Andorra, i ha estat dirigit per Jordi Porta i Gil Blasi. Pel que fa a l’arranjament del quartet de corda, aquest ha anat a càrrec d’Albert Gumí, comissari artístic de la Fundació ONCA.

tracking