Trànsit

Quatre ferits lleus per accidents de moto i un excursionista rescatat en helicòpter

L'home lesionat a la muntanya ha estat traslladat des de la zona entre Creussans i Tristaina

Hospital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones han resultat ferides de caràcter lleu aquest matí per tres accidents de moto i una lesió a la muntanya. Els bombers han hagut de fer quatre serveis al voltant del migdia i un d'ells ha requerit el trasllat en helicòpter d'un excursionista que s'havia fet mal al turmell. L'home ha estat rescatat pels agents del grup de muntanya al Serrat, a una zona entre l'estany de Creussans i Tristaina, segons ha informat el cos d'emergència.

Els tres accidents de moto han tingut un balanç de quatre ferits lleus, segons ha informat la cap de guàrdia de l'hospital on han estat atesos. En els tres casos els conductors i passatgers de les motocicletes han caigut sols sense la implicació de cap altre vehicle.

El primer sinistre ha tingut lloc a les 11.50 a la carretera del coll d'Ordino quan el conductor d'unamotocicleta Aprilia RSV 850 del Principat de 54 anys que viatjava sol ha resultat ferit, segons ha assenyalat la policia. Poc després del migdia s'ha produït un accident a la carretera deMontaup, a Canillo, d'una motocicleta BMW GS de matrícula francesa. El motorista i la passatgera, no residents de 61 i 52 anys, han caigut del vehicle i han patit lesions de caràcter lleu.

El tercer accident de moto ha estat a les 13.05 hores a la rotonda dePrada Casadet, d'Andorra la Vella, i s'hi ha vist implicat unamotocicleta Keeway RKS 125 amb plaques d'Andorra que condïa un resident de19 anys que ha resulta ferit.

tracking