FORMACIÓ

La capital organitza un curs intensiu de monitor de lleure durant el setembre

Les inscripcions per al curs, de més de 300 hores, finalitza el 27 d’agost

El comú busca monitors per a les activitats d'estiuCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la capital ha organitzat aquest setembre una formació intensiva per obtenir la titulació de monitor d'activitats de lleure per a joves d'entre 18 i 25 anys. Segons informa l'ens comunal en un comunicat, els que estiguin interessats en obtenir la titulació expedida per l'Escola de Professions Esportives i de Muntanya (EFPEM) podran fer-ho en aquest curs subvencionat parcialment pel comú d'Andorra la Vella que tindrà 317 hores de durada i un cost de 180 euros.

El curs de monitor d’activitats de lleure serà, tal com fixa el reglament de les activitats de lleure aprovat pel Govern el 22 de juliol del 2020, un requisit imprescindible a partir l’estiu de l’any que ve per poder desenvolupar tasques de monitor esportiu o de lleure com les que organitza l'ens comunal cada estiu i en període de vacances escolars.

El programa d’aquest curs que s’imparteix de manera presencial i que té un important component vivencial, inclou cinc àrees de formacions: l’àmbit social, psicològic i pedagògic; natura i coneixements de muntanya; salut, higiene i cos; educació en valors i responsabilitat; i àmbit d’animació.

Les places del curs són limitades i el període d’inscripció finalitzarà l’últim divendres del mes: el 27 d’agost.

tracking