ONG

L'ONG valora si emprèn accions contra Jordi Fernández

Creu Roja afirma que ha d'estudiar si accepta la sol·licitud d'excedència que ha fet el director

Seu central de la Creu RojaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Creu Roja "està valorant" si accepta la petició d'excedència del director de l'entitat "o si emprèn altres accions" arran de la queixa que ha rebut sobre el seu comportament envers les treballadores. L'ONG assenyala en un comunicat, tal com informa el Diari avui, que la junta directiva va rebre una queixa interna per part de treballadores "i a la vista dels fets ha decidit apartar provisionalment el director general, Jordi Fernández, de les seves funcions".

L'entitat explica que Fernández està ara de vacances "recuperant dies de treball generats durant la pandèmia" i ha presentat la petició d'excedència "per motius personals". I remarca que "ha actuat de manera immediata" en rebre la queixa i puntualitza que "deixa en mans de les instàncies competents la valoració dels fets, sempre basant-se en el respecte a totes les persones implicades".

L'ONG destaca que tant el president com tots els membres de la directiva "reiteren el compromís de l'entitat vers la societat i el país, i insisteixen en el fet que aquesta situació no interfereix de cap manera en el desenvolupament i seguiment dels projectes, campanyes i funcionament general de l'entitat", conclou el comunicat.

tracking